NO Pivovarne Laško uskoro ponovo o prodaji Mercatora

Bez autora
Jul 03 2012

Idućeg će tjedna nadzornici Pivovare Laško dobiti poseban izvještaj o reviziji kojeg su naručili od PricewaterhouseCoopers revizijske službe. Ona je na zahtjev nadzornog vijeća provjerila neke poslove Pivovare sklopljene zadnjih godina. O kojim se poslovima radi, Pivovara se nije izjasnila. Nadzornici također očekuju izvještaj uprave o tome kako napreduje prodaja 23,34 postotnog udjela Mercatora te prodaja mariborskih dnevnih novina Večer. Prodaja Mercatora je ključna za sanaciju zadužene pivovare te je u tijeku provjera mogućnosti za konzorcijsku prodaju Mercatora. Prodaja Večeri je ključina za prodaju Dela koje je u vlasništvu Pivovare.

NO Pivovarne Laško uskoro ponovo o prodaji MercatoraIdućeg će tjedna nadzornici Pivovare Laško dobiti poseban izvještaj o reviziji kojeg su naručili od PricewaterhouseCoopers revizijske službe.

Ona je na zahtjev nadzornog vijeća provjerila neke poslove Pivovare sklopljene zadnjih godina. O kojim se poslovima radi, Pivovara se nije izjasnila.

Nadzornici također očekuju izvještaj uprave o tome kako napreduje prodaja 23,34 postotnog udjela Mercatora te prodaja mariborskih dnevnih novina Večer. Prodaja Mercatora je ključna za sanaciju zadužene pivovare te je u tijeku provjera mogućnosti za konzorcijsku prodaju Mercatora. Prodaja Večeri je ključina za prodaju Dela koje je u vlasništvu Pivovare.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik